SAVRŠENO ZGODNA Cecina ćerka pokazala perfektno telo

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVRŠENO ZGODNA Cecina ćerka pokazala perfektno telo

Ćerka Svetlane-Cece Ražnatović uživa na crnogorskim plažama, a svi su primetili da je nasledila savršene obline svoje mame.

Anastasija Ražnatović više nije mala, to su svi primetili. Tek od nedavno punoletna, Cecina ćerka izgleda kao bomba, u šta su mogli da se uvere svi koji su je videli u kupaćem kostimu.

Ona međutim ne želi da privlači pažnju ni ponašanjem i provokativnim oblačenjem. Na plaži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kamenovo, gde ju je pronašla ekipa "Blica" uživala je na plaži sa društvom, kupa se i sunča po ceo dan.

U jednostavnom šarenom bikiniju ipak nije mogla da prođe nezapaženo pošto je očigledno da je nasledila savršeno telo svoje majke. Anastasija sada toliko dobro izgleda da su se okolo čuli komentari kako ništa ne telu ne bi trebalo da popravlja.

Anastasija već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju u društvu drugarica, sa kojima iz dana u dan menja plaže. Ona sve više uživa da se preko dana kupa i sunča, a večernje izlaske i provod je ostavila po strani.

Anastasija je oduševila ljude i time što je stalno bila bez trunke šminke i nije previše pazila ni na frizuru, već je opušteo skakala i plivala.

Inače, Ceca večeras ima nastup u najvećoj diskoteci u Budvi, gde će pored nekoliko hiljada ljudi u njenom nastupu uživati i Anastasija sa svojim drugaricama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.