POKUŠAJ UBISTVA: Luki Bojoviću opet sude za Andriju Draškovića?

Izvor: Kurir, 28.Nov.2015, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ UBISTVA: Luki Bojoviću opet sude za Andriju Draškovića?

Ukoliko presuda bude ukinuta, pred sud bi ponovo iskaze mogli da daju svedoci, pevači Ivan Gavrilović i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i fudbaler Nikola Lazetić.

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu najverovatnije će naložiti novo suđenje Luki Bojoviću i Vladimiru Milisavljeviću, koji su oslobođeni optužbi za tri ubistva i pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka, kao i Sretku Kaliniću i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milošu Simoviću, koji su osuđeni na 35, odnosno 30 godina zatvora.

- Deo presude nećemo čitati na javnom delu, pošto nije najjasniji - nagovestila je moguću odluku sudija Bojana Paunović, koja je na jučerašnjoj javnoj sednici čitala presudu koja se razmatra.

Inače, ukidanje presude i novo suđenje juče je zatražio i Velimir Golubović, zamenik tužioca za organizovani kriminal, koji je zatražio da novi postupak ne vodi sudija Vladimir Mesarović, sin Nate Mesarović, već sasvim drugo sudsko veće.

- Priznao sam učešće u krivičnom delu i očekivao sam da budem osuđen, ali molim sud da mi smanji kaznu - rekao je Miloš Simović, koji je lično izložio svoju žalbu, dok je odbrana Sretka Kalinića zatražila novo suđenje ili da mu sud izrekne blažu kaznu.

(J. S.)

Autor: Foto: Fonet,Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.