Imamo dokaze da je bio sa Cecom na Tajlandu!?

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamo dokaze da je bio sa Cecom na Tajlandu!?

U moru jutrošnjih “svežih” informacija pojavila se i jedna prava “poslastica”. Naime sajt “Sandžak-online” piše da je Željko Ražnatović Arkan živ i da je Ceca upravo sa njim bila na Tajlandu. Ovaj sajt kao “dokaze“ navodi podsećanje da Ceca nikome nije dozvolila da vidi telo mrtvog Arkana, kao i izjavu njegovog sina Veljka: “Moj otac Željko je živ i zdrav >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i poslao mi je poklon”.
Zatim, sa ovog sajta poentiraju sledećim pitanjima: da li je Arkan bio toliko pametan pa je lažirao svoju smrt i sada uživa u slobodi, da li je izvršio operaciju lica i sve ove godine bio sa svojom ženom i decom u ulozi telohranitelja?
Takođe, na sajtu “Sandžak-online“ postavljaju pitanje zašto Ceca svih ovih godina nije se ponovo udala niti je imala neku ozbiljnu vezu za koju se moglo saznati. I kao krucijalni “dokaz“ navodi se da Ceca stalno objavljuje fotografije s odmora koje nikad ne pokažu lice muške osobe.

The post Imamo dokaze da je bio sa Cecom na Tajlandu!? appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.