(FOTO) CECA I ANASTASIJA NIKAD IZAZOVNIJE: Zajedničkom fotografijom zapalile društvene mreže!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) CECA I ANASTASIJA NIKAD IZAZOVNIJE: Zajedničkom fotografijom zapalile društvene mreže!

Kakva majka, takva ćerka, prava je izreka koja opisuje najnoviju fotografiju pevačice i njene ćerke

Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Te lepe momente često potkrepe i fotografijama koje objave na društvenim mrežama.

Međutim, fotografija koju su danas objavili je za vrlo kratko vreme dobila veliku pažnju. Na njoj se majka i ćerka nalaze u automobilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a obe izgledaju veoma seksi.

Pogledajte fotografiju pa prosudite sami:

A photo posted by Svetlana Ceca Ražnatović (@craznatovic_0fficial) on May 28, 2015 at 4:01am PDT

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ceca i Anastasija oduševile sve: Majka i ćerka nikad izazovnije! (FOTO)

Izvor: Story, 28.Maj.2015

Ceca i Anastasija vole da dele sa fanovima zajedničke trenutke, ali je poslednja fotografija posebno privukla pažnju svih..Ceca i Anastasija Ražnatović, foto: Instagram..Naime, na Instagram - u je osvanula fotografija Cece i Anastasije koja je dobila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara...Nismo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.