Ceca povela pobunu žirija “Pinkovih zezda”! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca povela pobunu žirija “Pinkovih zezda”! (FOTO) (VIDEO)

- Ako sam srpska majka onda neka prođe troje - rekla je pevačica

Na snimanju emisije koja je na programu u subotu u 21 čas, žiri “Pinkovih zvezda” napravio je pobunu! Njihov revolt je izazvala činjenica da su devet nikad boljih takmičara završili u baražu, a da su imali pravo samo jednog da puste u sledeći krug. Da preseče kod ove neprijatne odluke, glavnu ulogu je dobila upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ceca Ražnatović.

- Pa što meni uvek ta najgora uloga – upitala je ona Kalinića koji joj je odmah uputio odgovor:

- Pa ti si srpska majka!

Foto: Promo TV Pink

- Ako sam srpska majka onda neka prođe troje – uzvratila je Ceca.

- Pravila su takva da možete samo jednog takmičara da pustite – rekao je Milan.

- Pravila su tu da se krše – nije prestajala Ceca. A zatim je sa Borom u duetu zapevala pesmu “Pravila, pravila, da bi me udavila”.

Foto: Promo TV Pink

- Ja neću da učestvujem u odlučivanju žirija – prvi je protestvovao Bora Đorđevic kada je konstatovano da će se devet stravično dobrih takmičara boriti za samo jedno mesto u drugom krugu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Večeras “Pinkove zvezdice”: Rasplakali se voditeljka, publika, takmičari!

Izvor: Svet, 03.Okt.2014, 11:35

I ovog petka nas očekuje jedno spektakularno veče. Petnaest takmičara će se predstaviti na sceni „Pinkovih Zvezdica“, od kojih će svega 10 uspeti da izbori plasman u sledeći krug takmičenja. O tome šta je dovoljno da takmičar prođe u sledeći krug će i večeras odlučivati petočlani žiri...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.