Ceca otkrila šta misli o Veljkovom raskidu sa Ksenijom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca otkrila šta misli o Veljkovom raskidu sa Ksenijom! (FOTO)

Navodni raskid Veljka Ražnatovića i Ksenije Bujišić odjeknuo je medijima baš kao i njihov početak veze, a razlaz njenog sina i lepe voditeljke prokomentarisala je i folk zvezda Ceca Ražnatović.

Nakon što je iznela svoje mišljenje povodom Anatasijine veze sa Milošem Teodosićem, Ceca je otkrila i šta misli o Veljkovom raskidu posle kratke veze sa Ksenijom.

Foto: Instagram/ksenija.bujisic

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ja lično mislim da momci do 25, 26, 27. godine bi trebali da sazrevaju. Kad kažem sazrevaju, znači da ne smeju da imaju ozbiljne veze, jer nisu sposobni za tako nešto. Ozbiljna veza traži kompromis, traži žrtvu. To čovek sa 20 godina nema razvijeno; tu sferu mozga, deo mozga za žrtvu i posledicu - rekla je u emisiji "Premijera" Ceca, koja je trenutno na velikoj turneji, a društvo joj pravi upravo Veljko.

Printskrin: Instagram/craznatovic_official

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.