Sutra oblačno sa kišom

Izvor: Cafe.ba, 17.Jan.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno sa kišom, a obilnije padavine očekuju se u južnim područjima.

Vjetar će biti slab do umjeren, jugoistočni i istočni, na jugu jak jugo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do sedam, a najviša dnevna do 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je oblačno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sa slabom kišom u južnim i zapadnim krajevima.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan stepen, Rudo nula, Foča, Višegrad jedan, Gacko, Čemerno četiri, Bileća, Kalinovik, Nevesinje, Kupres, Zenica pet, Novi Grad šest, Han Pijesak, Sokolac, Srbac, Mostar sedam, Trebinje, Livno devet, Bijeljina, LJubinje, Sarajevo, Bugojno deset, Zvornik 11, Prijedor, Ribnik, Tuzla 13, Srebrenica 14, Banjaluka, Doboj, Gradačac, Sanski Most 15, Bihać 16 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas oblačno sa kišom

Izvor: Cafe.ba, 18.Jan.2015, 10:16

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno vrijeme sa kišom, a na jugu i jugozapadu padavine će biti obilnije...Najviša temperatura vazduha biće od šest do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Vjetar će biti slab do umjeren,...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.