Danas oblačno sa kišom

Izvor: Cafe.ba, 18.Jan.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno vrijeme sa kišom, a na jugu i jugozapadu padavine će biti obilnije.

Najviša temperatura vazduha biće od šest do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, južni i jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena, Goražde jedan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Kupres četiri, Zenica, Zvornik pet, Doboj, Sokolac šest, Livno, Tuzla sedam, Bijeljina, Gradačac, Srebrenica osam, Banjaluka, Sanski Most devet, Bugojno, Sarajevo, Trebinje 10, Mostar, Čapljina 12 stepeni Celzijusovih.

Na Bjelašnici je jutros izmjereno 45 centimetara snijega, na Kupresu 12, Sokocu 10 centimetara.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Oblačno s kišom tokom cijelog dana

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2015

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno vrijeme sa kišom, a na jugu i jugozapadu padavine će biti obilnije...Najviša temperatura vazduha biće od šest do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Vjetar će biti slab...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.