Zbog remonta bojlera deo naselja NGC i danas bez tople vode

Izvor: Bor030.net, 14.Sep.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog remonta bojlera deo naselja NGC i danas bez tople vode

JKP “Toplana Bor” obaveštava građane da će prekid u isporuci tople potrošne vode imati stanari Radničke ulice u zgradama br. 6 i 8, kao i stanari zgrade br. 46 u Bobijevoj ulici u naselju Novi gradski centar. 

Remont bojlera se u ovom naselju nastavlja i ove nedelje, a normalizacija u isporuci tople potrošne vode očekuje se u toku dana.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Sutra očitavanje stanja tople potrošne vode

Izvor: Bor030.net, 14.Sep.2015

U utorak, 15. septembra 2015. godine radnici JKP “Toplana Bor” očitavaće stanja na vodomerima za toplu potrošnu vodu u naselju Novi gradski centar za mesec septembar tekuće godine. ..Tačno očitano stanje vodomera u obostranom je interesu, kako za korisnike usluga, tako i za preduzeće “Toplana...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.