ŽKK “Bor” dobio novo rukovodstvo

Izvor: Bor030.net, 04.Jul.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽKK “Bor” dobio novo rukovodstvo

Domaći prvoligaš, Ženski košarkaški klub “Bor” održao je juče vanrednu Skupštinu kluba na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, a s ciljem da se što efikasnije uđe u predstojeću sezonu i obezbedi potpuna finansijska stabilizacija kluba.

Ženski košarkaški klub “Bor” nakon prve sezone u Prvoj ženskoj košarkaškoj ligi zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << je ispao iz daljeg toka takmičenja u najjačem rangu, iako postoje ozbiljna zalaganja čelnika Saveza da se lista sa sadašnjih 12 proširi na 14 klubova, čime bi Boranke praktično ostale u najvišem rangu.

Vanredna sednica Skupštine ŽKK “Bor” na kojoj je usvojen izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2014. godinu, održana je i zarad usvajanja plana daljeg rada kluba koji je, shodno trenutnoj situaciji, a bez obzira na pozitivne signale iz KSS-a o ostanku u Prvoj ligi, ipak donet kao da će domaće košarkašice igrati u nižem rangu sledeće sezone.

Kako prenosi portal Medija centar, na sednici je došlo i do nekih kadrovskih promena. Dosadašnji predsednik kluba Dragan Žikić razrešen je dužnosti zbog neaktivnosti, dok je generalni sekretar Milan Ristić podneo ostavku. Zamenjeno je i nekoliko neaktivnih članova Upravnog odbora i Skupštine kluba, a za novog predsednika kluba izabran je Dušan Kurić.

Dužnost generalnog sekretara u toku sledeće sezone obavljaće Slobodan Ranđelović, dok su, umesto smenjenih, za članove Upravnog odbora odabrani Dragan Petković, Dušan Nakić,  Zoran Stojić, Dragan Cvetković i Jovica Krstić. Funkciju predsednika Skupštine kluba i u narednom periodu obavljaće Slobodan Knežević.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.