Velika pobeda borskih košarkašica protiv “Spartaka” [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 16.Feb.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda borskih košarkašica protiv “Spartaka” [FOTO]

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba “Bor” ostvarili su protekle subote značajnu pobedu u borbi za opstanak u Prvoj ligi Srbije. Pred oko hiljadu gledalaca u Ustanovi Sportski Centar Bor savladan je glavni konkurent – subotički “Spartak” rezultatom 66:51 (14:12, 9:9, 20:15, 23:15).

U jednoj od najvažnijih utakmica u prvenstvu košarkašice iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Bora ušle su previše nervozno. Svojim greškama i promašajima održavale su protivnice u rezultatskom egalu.

Niska efikasnost najbolje se oglada u činjenici da su za deset minuta druge četvrtine igračice ŽKK “Bor” postigle samo devet poena. Na sreću po njih, Subotičanke to nisu iskoristile pa je semafor tokom pauze između poluvremena pokazivao rezultat 23:21.

Posle odmora na teren kao da je izašla druga ekipa.

Angažovanijom, borbenijom i preciznijom igrom domaće košarkašice dolaze do osetnije prednosti koju su do kraja meča uvećavale.

Najefikasnija u borskoj ekipi bila je Jelena Jozić koja je postigla 18 poena uz 3 asistencije i isto tokoliko uspešnih skokova. Jelenu su pratile Marija Petrović sa 15, Danijela vučković sa 13 i Anđelina Radić sa 12  postignutih poena.

Kod gošći iz Subotice istakle su se Rada Vidović sa 21 i Anđela Zlajić sa 15 poena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.