Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD BORA Muškarac poginuo u požaru u svojoj kući

V.M. (67), iz borskog sela Šarbanovac, nastradao je u sredu u požaru koji je izbio u njegovoj kući, koja se nalazi na usamljenom mestu, nekoliko kilometara udaljena od centra tog mesta.

Kako se pretpostavlja, u toku noći ćebe je palo preko grejalice, zapalilo se i požar se ubrzo proširio.

Majka V. M. koja je spavala u drugoj sobi, osetila je dim. Pokušala je da uđe u sobu svog sina, ali je ona bila zaključana. Nesrećna žena je nekako uspela da dođe do prozora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iskoči kroz njega i pobegne iz kuće, pišu "Večernje novosti".

Po mrklom mraku, majka V. M. je uspela da stigne do kuće prvih komšija, koji žive pola kilometara daleko od njih. Odmah je obaveštena policija i vatrogasci, čije su ekipe brzo stigle na lice mesta.

Nesrećnom čoveku, međutim, nije bilo spasa. Kako se sumnja, on se ugušio u snu, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u ruševinama kuće.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.