“Susreti sela” ovog vikenda u Zlotu, Donjoj Beloj Reci i Metovnici [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 31.Mar.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Susreti sela” ovog vikenda u Zlotu, Donjoj Beloj Reci i Metovnici [NAJAVA]

Tradicionalna manifestacija “Susreti sela opštine Bor”, koja se ove godine organizuje po 55. put, svečano je otvorena prošlog vikenda u borskom selu Oštrelj, koje je ugostilo članove KUD-a iz Slatine.

U petak, 1. aprila kulturno-umetničko društvo iz Zlota ugostiće članove KUD-a iz Bučja, dok će narednog dana biti organizovan susret kulturno-umetničkih društava iz Šarbanovca i Donje Bele Reke, koji će tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prilikom biti u ulozi domaćina.

U nedelju, 3. aprila manifestacija “Susreti sela” biće organizovana u Metovnici, gde će članovi kuda ovog sela ugostiti kulturno-umetničko društvo iz susednog Brestovca.

Program svih dana manifestacije počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.