SPS – JS: Da Bor ponovo bude grad

Izvor: Bor030.net, 21.Apr.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS – JS: Da Bor ponovo bude grad

Koalicija SPS-JS održala je zajednicku konf. za novinare na kojoj je prisustvovao i član Glavnog odbora SPS Nikola Šainović.

Dragan Žikić kandidat za poslanika je izjavio da će se zalagati da se Boru vrati status grada, da će se kao socijalista zalagati za razvoj RTB Bor, da će se realizovati projekti koji su stopirani, za razvoj turističkih potencijala, poljoprivrede.

Dragan Štrbac rekao je da če se ispred JS-a zalagati za mnogo bolju populacionu politiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << što je i u njihovom programu JS , da se dovedu u Bor investitori i zazivi industrijska zona.

“Ovo je dobra prilika da podržite SPS i da zajedno vratimo u ovaj grad atmosferu međusobnog poštovanja, razumevanja i mobilizacije oko zajedničkih problema. Mi smo to radili u mnogo teža vremena od današnjih i samo je potrebno da se ohrabrimo i kažemo “da to je moguće”. Bor je sredina koja ima ogroman potencijal i treba da ga ponovo oslobodimo. On je izgradio ne samo grad, ne samo region nego državu a onda može i sebe da razvija”, izjavio Nikola Šainović.

Svi su izlaganje završili porukom da svi zajedno moramo i možemo da idemo hrabro do pobede jer SPS -JS SLUŽI NARODU!
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.