Rukometaši sutra igraju protiv Bele Palanke [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 21.Nov.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši sutra igraju protiv Bele Palanke [NAJAVA]

Rukometaši Bora sutra u duelu protiv ekipe iz Bele Palanke.

Omladinski rukometni klub “Bor” će sutra, u nedelju 22. novembra, odigrati utakmicu u okviru devetog kola Prve lige “Istok” protiv ekipe RK “Bela Palanka” iz istoimenog grada.

Da podsetimo, Borani su trenutno drugi na tabeli Prve lige “Istok”, sa 13 osvojenih bodova u dosadašnjem delu takmičenja, dok se ispred njih nalazi neporažena ekipa RK “Vranje 1957” sa 18 bodova. Ekipa iz Bele Palanke, sa 10 osvojenih bodova, zauzima 10. mesto na tabeli.

Meč između ove dve zakazan je za 19 časova, a igraće se u Beloj Palanci.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALI FUDBAL: Bor u nedelju protiv Dolapa [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 21.Nov.2015

KMF “Bor” sutra na domaćem terenu igra utakmicu petog kola Druge futsal lige Srbije...U nedelju će se u Boru odigrati utakmica petog kola Druge futsal lige “Istok” između ekipe Bora i ekipe iz Prokuplja. Borani će na domaćem terenu ugostiti KMF “Dolap”, koji je trenutno bez pobede, a...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.