RTB Bor reagovao, Samački smeštaj dobio struju!

Izvor: Bor030.net, 26.Sep.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTB Bor reagovao, Samački smeštaj dobio struju!

Struja koja je isključena Samačkom smeštaju pre dva dana, danas oko 13 časova ponovo je uključena nakon intervencije generalnog direktora RTB-a Bor, Blagoja Spaskovskog i predsednika Opštine Bor, Živorada Petrovića.

Nakon nešto više od 48 sati, stanari prve i druge kule Samačkog smeštaja dobili su električnu energiju. Stanari su bez struje ostali u četvrtak oko 9 časova, kada je EPS isključio struju >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << zbog dugovanja iz prethodnog perioda.

Pošto je postignut dogovor sa EPS-om i radnici Elektrodistribucije su uključili struju stanarima Samačkog smeštaja, RTB Bor, kao većinski vlasnik i lokalna samouprava obećali su da će se problem sa dugovanjem rešiti u najkraćem mogućem roku, kako do ovakvih situacija ne bi ponovo dolazilo. A plan je da se sa rešavanjem ovog problema počne već naredne nedelje.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.