Izvor: Bor030.net, 30.Jan.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišič: Imamo potpuno poverenje u Inex Plus

Saša Perišić, pomoćnik generalnog direktora Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor za ekologiju, bezbednost, zdravlje na radu i zaštitu od požara, izjavio je da veruje firmi Inex Plus koja se bavi obezbeđenjem imovine basena.

On je istakao da je Inex Plus dobio poptpuna ovlašćenja i podršku u smislu primene svih organizacionih i tehničkih mera i postupaka kako bi se nezakonitosti i otuđenje imovine RTB-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << sprečile u potpunosti.

“Imamo potpuno poverenje u firmu koja se bavi obezbeđenjem imovine našeg preduzeća, a to smo potvrdili i na zajedničkom sastanku sa beogradskom firmom. Preduzimamo sve da se ta saradnja ostvari u punom obimu i ovakve radnje suzbiju i svedu na najmanju moguću meru. Ja ne sumnjam – s obzirom na opredeljenje kompanije i s obzirom na zakonske pogodnosti i opredeljenje ljudi iz Inexa – da ćemo u tome i uspeti”, rekao je Perišić.

Sagledavanjem aktuelne krađe koju je ova firma otkrila, Perišić kaže da u ovakvim situacijama neće postojati povlašćeni i amnestirani.

“Svi oni za koje se ustanovi da su imali bilo kakve veze sa ovim i sličnim aktivnostima biće apsolutno procesuirani i po aktima preduzeća, a nadam se i po zakonskim normama. A, sve što je predviđeno po zakonskim procedurama vezano za ovaj slučaj mi smo odmah uradili. Šteta u ovom konkretnom slučaju je oko milion i po dinara, a sve ostalo je stvar zakonskih organa i istrage koja je u toku”, istakao je Saša Perišić.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.