Lexington bend i Borani pobedili kišu [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 06.Sep.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lexington bend i Borani pobedili kišu [FOTO]

Manifestacija Borsko kulturno leto završena je sinoć koncertom Lexington benda kome je i pored kiše, koja je pada tokom čitavog nastupa, pristvovalo oko 3.000 Borana.

Prohladno septembarsko veče i kiša nisu uspeli da pokvare sjajnu atmosferu na koncertu u punom amfiteatru borskog Doma kulture.

Petorka Leksingtona priredila je Boranima sjajnu svirku punu energije i pokazali zašto su jedan od najpopularnijih pop bendova na ovim prostorima.

Stare i nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << hitove u duetu su pevali članovi benda i publika u kojoj su preovladavali mladi.

Koncert je organizovao Centar za kulturu opštine Bor u okviru manifestacije Borsko kulturno leto i povodom početka nove školske godine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.