KAKAV ODBORNIK Tužio novinara jer je pisao da je diler, a u kući mu pronađeni kokain i heroin!

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV ODBORNIK Tužio novinara jer je pisao da je diler, a u kući mu pronađeni kokain i heroin!

Borska policija raspisala je poternicu za Goranom Vukadinovićem, odbornikom u Skupštini opštine Bor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnh droga. Vukadinović je za odbornika izabran ispred Jedinstvene Srbije, ali je isteran, pa je sada ‘’samostalni’’ član parlamenta Bora.

Goran Vukadinović je već hapšen krajem oktobra prošle godine, kada je policija kod njega pronašla 370 tableta sintetičke droge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ’’ekstazi’’ i oko 400 grama marihuane.

Zbog pisanja o tom hapšenju, odbornik Vukadinović je tužio novinara ‘’Novosti’’ Ljubišu Trifunovića jer je preneo informaciju i to ga je tužio za ‘’uvredu putem štampe’’.

Zakazanog datuma suđenje je odloženo, a odbornik Vukadinović je seo u svoj automobil i krenuo iz grada. Policija je krenula za njim, a on je dodao gas ne bi li umakao.

Zbog ogromne brzine, sleteo je u jarak, ali se nekako izvukao i pobegao. Bežao je, pretpostavljaju organi reda, jer je tada kod sebe imao određenu količinu opojnih sredstava.

Nakon što je pobegao, policija je pretresla njegov stan. U podrumu, u metalnim cevima, pronađeno je, kako se sumnja 16 grama kokaina i 15 grama heroina. Analize će potvrditi da li je reč o ovoim opojnim drogama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.