Internacionalni simpozijum o ekološkom menadžmentu [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 15.Sep.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internacionalni simpozijum o ekološkom menadžmentu [NAJAVA]

U periodu od 2. do 4. oktobra održaće se šesti Internacionalni simpozijum o ekološkom menadžmentu i menadžmentu tokova materijala u organizaciji katedre za menadžment, Tehničkog fakulteta u Bor.

Više od 60 eminentnih stručnjaka iz oblasti ekološkog menadžmenta, cirkularne ekonomije i operativnog menadžmenta nulte emisije najavilo je svoj dolazak na ovogodišnji EMFM 2016.

U ulozi plenarnih predavača naći će se: prof. dr Peter Šulte sa Instituta >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << za evropske poslove (INEA) iz Nemačke, prof. dr Šefket Goletić sa Mašinskog fakulteta u Zenici, prof. dr Kornelija Lazani sa Univerziteta Obuda iz Budimpešte, Miljana Ćosić sa nemačkog Univertiteta u Triru i Milica Arsić sa borskog fakulteta.

Paralelno sa ovim skupom, u periodu od 2. do 6. oktobra, organizovaće se i letnja škola za master i PhD studente, pod nazivom “Ekološko preduzetništvo: upravljanje inovacijama za tehničko-tehnološke proizvode i intelektualno vlasništvo”.

Nakon toga, od 6. do 9. oktobra, planirana je radionica za pisanje studija slučaja za profesore sa univerziteta koje pokriva Rešica mreža. Na radionici će učestvovati 10 eminentnih profesora iz ove mreže. Tokom ova tri dana oni će posetiti odabrane kompanije u Srbiji, analizirati njihovo poslovanje i na osnovu analiza formirati studije slučaja.

Svi produkti datih analiza biće korišćeni u nastavi svih 16 univerziteta Rešica mreže, ali će biti dostupni i predstavnicima samih kompanija.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.