“Dža ili Bu” 13. februara nastupa u borskom klubu “Darkwood” [NAJAVA/VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 12.Feb.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dža ili Bu” 13. februara nastupa u borskom klubu “Darkwood” [NAJAVA/VIDEO]

Poznati beogradski pank-rok sastav “Dža ili Bu” nastupiće u petak 13. februara u klubu “Darkwood”. Bend trenutno sprema novi album, a na repertoru će se pored poznatih hitova i nove pesme.

“Dža ili Bu” sa Gitarijadi 2014. godine / Foto: Bor030

Posle više od godinu dana bend “Dža ili Bu” ponovo nastupa u Boru, na istom mestu, ali u potpuno novom ambijentu.

Posetioci će biti u prilici da tokom gostovanja benda kupe i zvanične majice >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << turneje. Na majcama su označeni gradovi i nastupi, a među njima se nalazi i Bor. Tako će svi zaiteresovani moći da po ceni od 700 dinara da ponesu i lepu uspomenu sa koncerta.

Promotivna cena diskova benda “Dža ili Bu” biće 500 dinara.

“Dža ili Bu”je osnovan 1987. godine na Vračaru (Beograd). Svi članovi prve postave benda potiču iz iste ulice. S’obzirom da se počinjalo od nule, a niko nije znao bog zna šta, odlučeno je da se bend krsti po jednoj staroj srpskoj izreci, koja se upotrebljava kada nešto veliko treba da uradiš, a ne znaš da li ćeš uspeti ili propasti.

Svirka počinje u 22 sata, a cena ulaznice je 250 dinara.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.