Borski osnovci najbolji na završnim ispitima u celoj Timočkoj krajini [REZULTATI]

Izvor: Bor030.net, 09.Sep.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borski osnovci najbolji na završnim ispitima u celoj Timočkoj krajini [REZULTATI]

Nakon što su objavljeni izveštaji o realizaciji i rezultatima završnih ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za prošlu školsku godinu, borski đaci mogli bi se pohvaliti da su jedinstveni u regionu.

Učenici borskih osnovnih škola veoma dobro su odradili završne ispite protekle školske godine i time postigli rezultate iznad republičkog proseka (RP). Za razliku od Borana, rezultati u Negotinu kreću se od 60 do 80% RP, u Kladovu, takođe, od 60 do 80%, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << je Majdanpek nešto bolji sa rezultatom od 80 do 100% republičkog proseka.

Nastavnici se nadaju da će ovakvi statistički podaci biti lepa i dobra motivacija da i u narednoj godini osnovci iz Bora opet budu najbolji.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.