Borski hor briljirao na Horfestu u Valjevu

Izvor: Bor030.net, 26.Apr.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borski hor briljirao na Horfestu u Valjevu

Na nedavno održanom takmičenju horova u Valjevu pod nazivom “HorFest” članovi gradskog hora “Fenix” iz Bora zauzeli su visoko 4. mesto u kategoriji mešovitih horova.

Predvođeni dirigentskom palicom Aleksandra Gubijana, hor je izveo 4 kompozicije, 3 duhovnog i jednu svetovnog karaktera.

Prema rečima Vladimira Milenkovića, saradnika za medije i člana hora, na okruglom stolu stručnog žirija izrečene su pohvale dirigentu Aleksandru Gubijanu za dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << rad i progres hora, kao i tenoru Voji Trajkoviću za solo deonicu iz II rukoveti Stevana Mokranjca.

Učešće hora na ovom prestižnom takmičenju omogućili su Opština Bor i borski Centar za kulturu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.