Borske rukometašice slavile protiv Nišlijki

Izvor: Bor030.net, 03.Okt.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borske rukometašice slavile protiv Nišlijki

U četvrtom kolu Super A lige za žene, rukometašice ŽJRK “Bor-RTB” savladale su nišku “Naisu” rezultatom 21:20 (9:10).

Boranke su u utakmicu ušle vrlo smireno i sa željom da osvoje bodove pred domaćom publikom.

Od samog početka igrao se egal meč, da bi na kraju prvog poluvremena gošće na odmor otišle sa jednim golom prednosti.

Borske rukometašice odlično su nastavile drugi period >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << igre i došle do prednosti od čak pet golova sedamnaest minuta pre kraja meča.

Međutim, iskusni tim iz Niša na čelu sa jednim od najboljih trenera u Srbiji, Svetislavom Jovanovićem, uspeo je da dostigne taj zaostatak i kraj utakmice učini vrlo neizvesnim.

Svojom pribranošću i sjajnom odbranom naše devojke uspele su na kraju da se odupru jakim ofanzivnim napadima Nišlijki i da dobiju ovaj meč.

Najbolje u domaćoj ekipi bile su Marijana Ilić sa fenomenalnih dvadeset odbrana, kao i Veljković Emilija sa postignutih šest golova.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.