Borska policija u Novom gradskom centru otkrila 23 migranata iz Avganistana

Izvor: Bor030.net, 15.Jun.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borska policija u Novom gradskom centru otkrila 23 migranata iz Avganistana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru sprečili su krijumčarenje 23 iregularna migranta iz Avganistana.

Policija je 14. juna, u večernjim satima, u Ulici Save Kovačevića u Boru zaustavila kombi vozilo u kojem su M. Z. (1988), S. N. (1990) i N. Ž. (1988), svi iz Bora, prevozili migrante.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni osnovnom javnom tužiocu u Boru.

(PU Bor)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor: Sprečeno krijumčarenje 23 migranta

Izvor: Blic, 15.Jun.2016

Policija je u Boru sprečila je krijumčarenje 23 ilegalna migranta iz Avganistana...Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saopšteno je da je policija u Ulici Save Kovačevića u Boru zaustavila kombi, kojim su tri lica iz Bora prevozila migrante...Lica čiji su inicijali M.Z, S.N. i N.Ž. su...

Nastavak na Blic...

Uhapšen krijumčar ljudi iz Beograda, kombijem prevozio 33 migranta

Izvor: Blic, 16.Jun.2016, 10:57

Zaječarska policija odredila je meru zadržavanja do dva dana Beograđaninu D.V. (20) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi...Policija je na putu Zaječar – Boljevac zaustavila kombi vozilo koji je vozio osumnjičeni. U kombiju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.