PRESLATKO: Prva slika ćerke Nikole Rokvića i Bojane Barović će vas raznežiti (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKO: Prva slika ćerke Nikole Rokvića i Bojane Barović će vas raznežiti (FOTO)

Bojana Barović objavila je prvu sliku svoje naslednice i napisala sledeće:

- Mogu satima pisati i brisati o tome kako se osećam sada, ali prvi put zaista ne mogu da pronađem reči koje bi dovoljno dobro opisale ovo stanje i ovu ljubav, samo mogu reči hvala dragom Bogu na ovom daru sa neba! I hvala svima vama na divnim čestitkama i sto se radujete i delite našu nemerljivu sreću!

Фотографија корисника Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана 13. Авг 2016. у 8:16 PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Bojana Barović

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Supruga Nikole Rokvića objavila sliku ćerkice (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2016, 13:55

Manekenka Bojana Barović i pjevač Nikola Rokvić nedavno su postali roditelji ćerke Leone...Sada je nekadašnja učesnica rijalitija Survivor pokazala bebu na Instagramu..."Mogu satima pisati i brisati o tome kako se osećam sada, ali prvi put zaista ne mogu da pronađem reči koje bi dovoljno dobro...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.