Završen četvrti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole

Izvor: Studio B, 09.Jun.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen četvrti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole"

Svečanom priredbom u Starom dvoru danas je završen četvrti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole" Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis".

U priredbi su učestvovali prvaci Osnovne škole „Mihajlo Petrović Alas" i članovi dečjeg hora „Čarolija", a gradu Beogradu, medijima, saobraćajnoj policiji i drugima koji su podržali akciju uručene su zahvalnice.

- Grad Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će nastaviti da vodi računa o bezbednosti đaka prvaka u saobraćaju. Ne postoji lepši način da deca usvoje nova znanja nego da to bude uz igru, druženje i zabavu, kao što je to slučaj u ovoj akciji. Ono što su naučili, koristiće im čitavog života i biće izuzetno važan faktor u njihovoj bezbednosti u saobraćaju - rekao je pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić primajući zahvalnicu.

Direktor JKP „Parking servis" Boban Kovačević istakao je da je i ove godine svaki prvak u Beogradu dobio fluorescentni prsluk - 16.202 prsluka podeljeno je prvacima u 168 osnovnih škola. Oni su dobili i osnovna saznanja o ponašanju u saobraćaju, a akcija je doprinela da svi učesnici u saobraćaju posvete posebnu pažnju bezbednosti dece.

U Starom dvoru predstavljeni su i najkreativniji likovni i literarni radovi koje su deca slala na konkurs za davanje imena zebri, maskoti akcije. Škola koja je predložila pobedničko ime dobiće u septembru vrednu nagradu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen 4. ciklus akcije Djaci vas mole, usporite pored škole (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Jun.2011

Svečanom priredbom u Skupštini grada Beograda završen je četvrti ciklus akcije o bezbednosti dece u saobraćaju bdquo;Đaci vas mole, usporite pored škole ldquo;, javno komunalnog preduzeća bdquo;Parking servis ldquo;.

Nastavak na Svet plus...

Priznanje za redakciju Pressa

Izvor: Press, 10.Jun.2011, 04:57

Svečanom priredbom u Skupštini grada završena je edukativna akcija o bezbednosti dece u saobraćaju „Đaci vas mole, usporite pored škole"

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.