Vrtić u Bloku 61 nosiće ime glumca Dragana Lakovića

Izvor: Studio B, 11.Mar.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrtić u Bloku 61 nosiće ime glumca Dragana Lakovića

Komisija za izbor imena vrtića u Bloku 61 održala sednicu i „donela odluku da ovaj vrtić dobije ime po srpskom glumcu i pevaču dečjih pesama Draganu Lakoviću

Sekretar Privremenog organa grada Beograda Goran Vesić obavestio je javnost danas da je Komisija za izbor imena vrtića u Bloku 61 kojoj predsedava sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić održala sednicu i „donela odluku da ovaj vrtić dobije ime po srpskom glumcu i pevaču dečjih pesama Draganu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Lakoviću".

„Veoma mi je drago što je ovaj vrtić poneo ime po Draganu Lakoviću koji je deo detinjstva mnogih Beograđana. Srećan sam što će neki budući Beograđani sada biti u mogućnosti da se upoznaju sa Lakovićevim pesmama i što će on ponovo imati priliku da njihovo detinjstvo učini lepšim kao što je to učinio sa našim.

Zahvaljujem dnevnom listu Blic, drugim medijima, brojnim javnim ličnostima, građanima i udruženjima građana koji su podržali ovu inicijativu. Ova inicijativa je pravi primer kako građani mogu da se udružuju oko pozitivnih stvari i da zajedno sa Skupštinom grada Beograda naš grad menjaju i čine ga lepšim i humanijim.

Koristim ovu priliku da obavestim građane da će Skupština grada Beograda, posle izbora, tražiti od građana da predlažu imena ulica i trgova kako bi mnogi divni ljudi koji nisu političari ili vojnici, a zadužili su naš grad svojim umetničkim ili naučnim radom ili sportskim uspesima, dobili ulicu".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vrtić dobija ime Dragana Lakovića

Izvor: B92, 11.Mar.2014

Beograd -- Vrtić u Bloku 61 na Novom Beogradu nosiće ime po srpskom glumcu i pevaču dečijih pesama Draganu Lakoviću, odlučila je Komisija za izbor imena tog obdaništa...Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić je, tim povodom, najavio i da će Skupština grada, posle izbora, tražiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.