Teško povređen radnik beogradskog vodovoda

Izvor: Studio B, 21.Feb.2011, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen radnik beogradskog vodovoda

Radnik beogradskog vodovoda M. P. teško je povređen oko 10 časova u crpnoj stanici vodovoda u Radničkoj ulici na Čukarici.

Kako nezvanično saznajemo, radnik M. P. je teško povređen kada je na njega pao metalni poklopac dok je radio u šest metara dubokom kanalu.

Nesreća se dogodila u trenutku, kada su radnici otpušavali pumpu u kanalu. Prilikom izvlačenja sajle dizalica sa kojom je vršeno otpušavanje zakačila je metalni poklopac koji je sleteo u šaht, udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u pumpu i pao na radnika.

Posle duže akcije spasavanja vatrogasci su uspeli da izvuku povređenog radnika, kojeg je hitna pomoć sa povredama glave i kičme prevezla u Urgentni centar.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poklopac šahta težak 100 kilograma pao na radnika

Izvor: Blic, 21.Feb.2011

Miloš Petrović, radnik u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji, teže je povređen danas oko 10 sati u kanalizacionoj crpnoj stanici Čukarica u Bulevaru vojvode Mišića, kada je na njega, dok je radio u šahtu, pao poklopac šahta težak 100 kilograma. ..Sa njim je u šahtu bio još jedan radnik koga...

Nastavak na Blic...

Morali da guraju kola Hitne pomoći da bi prevezli radnika u bolnicu!?

Izvor: Press, 21.Feb.2011

Miloš Petrović, radnik u „Beogradskom vodovodu i kanalizaciji", teško je povređen juče oko 10 časova kada je na njega pao metalni poklopac, težak 100 kilograma, u Radničkoj ulici na Čukarici.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.