Devojčica pala za trećeg sprata na kola ispred zgrade

Izvor: Blic, 15.Nov.2012, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica pala za trećeg sprata na kola ispred zgrade

Petnaestogodišnja devojčica pala je večeras sa trećeg sprata zgrade u centru Beograda na automobil parkiran ispred zgrade, i bez vidljivih povreda prevezena u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Devojčica je pala na kola i sa kola na zemlju. Nije imala vidljivih povreda, ali je zbog mogućnosti unutrašnjeg krvarenja prevezena na reanimaciju Urgentnog centra - kazala je Macura agenciji Beta.

Nesreća se dogodila oko 19 sati u ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Miloša Pocerca 15, pod još nepoznatim okolnostima.

Povezane vesti: Niš: Devojčica teško povređena nakon pada kroz ventilacioni otvor Dvoje đaka koji su pali sa zgrade u Lebanu čekaju teške operacije Pogledajte: Devojčica pala sa trećeg sprata komšiji u naručje Mladić pao sa sedmog sprata zgrade u centru Beograda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojčica pala za trećeg sprata na kola ispred zgrade

Izvor: Press, 15.Nov.2012

Petnaestogodišnja devojka koja je danas oko 19.00 sati pala sa trećeg sprata zgrade u centru Beograda sa teškim povredama primljena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra nakon čega su lekari započeli operativni zahvat, izjavio je večeras Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović..On...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.