Devojčica pala za trećeg sprata na kola ispred zgrade

Izvor: Press, 15.Nov.2012, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica pala za trećeg sprata na kola ispred zgrade

Petnaestogodišnja devojka koja je danas oko 19.00 sati pala sa trećeg sprata zgrade u centru Beograda sa teškim povredama primljena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra nakon čega su lekari započeli operativni zahvat, izjavio je večeras Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović

On je rekao da je devojka još u operacionoj sali i da nije poznato da li su zadobijene povrede opasne po život. Kako su preneli mediji, petnaestogodišnja devojka je pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << još nerazjašnjenim okolnostima pala s trećeg sprata zgrade na automobil parkiran ispred zgrade.

Nesreća se dogodila oko 19 sati u ulici Miloša Pocerca 15, pod još nepoznatim okolnostima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica pala sa trećeg sprata

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2012

Petnaestogodišnja devojčica pala je večeras sa trećeg sprata zgrade u centru Beograda na automobil parkiran ispred zgrade, i bez vidljivih povreda prevezena u Urgentni centar, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.