Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Maj.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena Lisca kolekcija za leto 2015

Predstavljena je nova kolekcija kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015. Vreme bezbrižnog uživanja pored mora vrtoglavo se približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca pa je prošle nedelje, u Ben Akina White Lounge-u, predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za ... The post Predstavljena Lisca kolekcija za leto 2015 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

LISCA predstavila kolekciju kupaćih kostima za leto 2015.

Izvor: Savršena.com, 25.Maj.2015, 12:02

Ovako je bilo na predstavljanju nove kolekcije.. Vreme bezbrižnog uživanja pored mora se vrtoglavo približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca i u utorak 19.maja, u Ben Akiba White Loungeu, predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by...

Nastavak na Savršena.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.