OD 8 DO 19 ČASOVA: Izmene u gradskom prevozu zbog Rakovičkog karnevala

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD 8 DO 19 ČASOVA: Izmene u gradskom prevozu zbog Rakovičkog karnevala

Vozila sa linija 23, 53, 59 i 89 u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija do raskrsnice Ulice patrijarha Joanikija i Vidikovačkog venca saobraćati Ulicom pilota Mihaila Petrovića i saobraćajnicom koja spaja ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija i dalje redovnim trasama

BEOGRAD - Tokom održavanja Rakovičkog karnevala, u nedelju, 29. marta, od 8  do 19  časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici patrijarha Joanikija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na delu od Pilota Mihaila Petrovića do Vidikovačkog venca.

Na linijama JGS-a koje prolaze Ulicom patrijarha Joanikija biće primenjen novi  režim.

Tako će vozila sa linija 23, 53, 59 i 89 u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija do raskrsnice Ulice patrijarha Joanikija i Vidikovačkog venca saobraćati Ulicom pilota Mihaila Petrovića i saobraćajnicom koja spaja ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 534 će u oba smera od raskrsnice Patrijarha Joanikija i Vidikovačkog venca do Pilota Mihaila Petrovića ići ulicom koja spaja Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.