Neizmirena dugovanja „Infostanu za 2009. godinu na rate

Izvor: Studio B, 04.Okt.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizmirena dugovanja „Infostanu" za 2009. godinu na rate

Na osnovu odluke Gradskog veća, JKP „Infostan" nudi svim građanima koji imaju neizmirena dugovanja po donetim sudskim rešenjima, zaključno sa krajem 2009. godine, mogućnost da potpišu sporazum i svoja dugovanja izmire na rate.

Predlog sporazuma i detaljno obaveštenje o uslovima sporazuma biće dostavljeni u toku nedelje, uz septembarsku uplatnicu.

Svi dužnici potpisivanjem sporazuma stiču pravo da dug plate u ratama, koje iznose isto kao i mesečni računi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za „Infostan", što znači da će dužnici svakog meseca dobijati dve uplatnice na isti iznos. Broj rata zavisiće od visine duga i visine mesečne akontacije, a rokovi dospeća ostaju isti kao i za mesečne račune. Za vreme trajanja sporazuma na iznos preostalog duga po donetim rešenjima neće se vršiti obračun kamate. Rok za potpisivanje sporazuma o isplati dugova na rate je 31. decembar 2010. godine, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Iznos duga za koji se nudi sporazum svakog meseca naveden je u tački 1. računa i svi građani su od novembra prošle godine, kada se započelo sa izdavanjem uplatnica na novoj formi, redovno obaveštavani o visini svog duga. Ovom akcijom JKP „Infostan" želi da izađe u susret građanima i pomogne svima koji imaju neizmirene obaveze zaključno sa 31. decembrom 2009. godine da ih na ovaj način izmire. Istovremeno se još jednom mole oni koji nisu redovno plaćali svoje obaveze, da to učine. Iz ovog preduzeća podsećaju da većina Beograđana redovno izmiruje sve svoje obaveze preko objedinjenog računa JKP „Infostan". Prema najnovijim podacima oko 126 hiljada beogradskih domaćinstava duguje 11,5 milijardi dinara za komunalne usluge i proizvode koje su utrošili u prethodnih deset godina.

Korisnici komunalnih usluga i proizvoda koji žele da potpišu i overe sporazum sa JKP „Infostan" mogu to učiniti u radnim jedinicama preduzeća na opštini gde se predmetni prostor ili stan nalaze. Ukoliko imaju bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi sa sklapanjem sporazuma, mogu da se obrate „Infostanu" preko mejl adrese info@infostan.co.rs i da očekuju odgovor u roku od 48 sati, kao i preko dežurnih telefona u svim radnim jedinicama ovog preduzeća, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dug Infostanu za 2009. može na rate

Izvor: B92, 04.Okt.2010

Beograd -- Javno komunalno preduzeće Infostan ponudilo je Beogra]anima mogućnost da potpišu sporazum i svoja dugovanja izmire na rate...Ponuda se odnosi da one koji imaju neizmirena dugovanja po donetim sudskim rešenjima, zaključno sa krajem 2009. godine, saopšteno je iz Gradske uprave...Rok za...

Nastavak na B92...

Neizmirena dugovanja "Infostanu" za 2009. godinu na rate

Izvor: TV Avala, 04.Okt.2010

Javno komunalno preduzeće "Infostan" ponudilo je Beograđanima koji imaju neizmirena dugovanja po donetim sudskim rešenjima, zaključno sa krajem 2009. godine, mogućnost da potpišu sporazum i svoja dugovanja izmire na rate, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Nastavak na TV Avala...

Neizmirena dugovanja "Infostanu" za 2009. godinu na rate

Izvor: Blic, 05.Okt.2010, 00:50

Javno komunalno preduzeće "Infostan" ponudilo je Beograđanima koji imaju neizmirena dugovanja po donetim sudskim rešenjima, zaključno sa krajem 2009. godine, mogućnost da potpišu sporazum i svoja dugovanja izmire na rate, saopšteno je danas iz Gradske uprave...Rok za potpisivanje sporazuma o isplati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.