Infostan daje drugu šansu neplatišama

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infostan daje drugu šansu neplatišama

Prvi osnovni sud najavio je da će krenuti u akciju popisivanja imovine građanima koji duguju "Infostanu". Prema najnovijim podacima oko 126 hiljada beogradskih domaćinstava duguje 11,5 milijardi dinara za komunalne usluge i proizvode koje su utrošili u prethodnih deset godina. Infostan daje mogućnost novog dogovora i izmirenje duga u ratama.

Na osnovu odluke Gradskog veća, JKP „Infostan“ nudi svim građanima koji imaju neizmirena dugovanja po donetim sudskim rešenjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zaključno sa krajem 2009. godine, mogućnost da potpišu sporazum i svoja dugovanja izmire na rate.

-Predlog sporazuma i detaljno obaveštenje o uslovima sporazuma biće dostavljeni u toku nedelje, uz septembarsku uplatnicu Infostana. Svi dužnici potpisivanjem sporazuma stiču pravo da dug plate u ratama, koje iznose isto kao i mesečni računi za Infostan, što znači da će dužnici svakog meseca dobijati dve uplatnice na isti iznos. Broj rata zavisiće od visine duga i visine mesečne akontacije, a rokovi dospeća ostaju isti kao i za mesečne račune –saopšteno je S media portalu iz Infostana.

Za vreme trajanja Sporazuma na iznos preostalog duga po donetim rešenjima neće se vršiti obračun kamate. Rok za potpisivanje sporazuma o isplati dugova na rate je 31. 12. 2010. godine.

Iznos duga za koji se nudi Sporazum svakog meseca naveden je u tački 1. računa i svi građani su od novembra prošle godine, kada se započelo sa izdavanjem uplatnica na novoj formi, redovno obaveštavani o visini svog duga.

Ovom akcijom JKP „Infostan“ želi da izađe u susret i pomogne svima koji imaju neizmirene obaveze zaključno sa 31. decembrom 2009. godine da ih na ovaj način izmire. Istovremeno još jednom molimo građane koji nisu redovno plaćali svoje obaveze, da to učine.

Prema najnovijim podacima oko 126 hiljada beogradskih domaćinstava duguje 11,5 milijardi dinara za komunalne usluge i proizvode koje su utrošili u prethodnih deset godina.

Korisnici komunalnih usluga i proizvoda koji žele da potpišu i overe Sporazum sa JKP „Infostan“ to mogu učiniti u radnim jedinicama ovog preduzeća na opštini gde se predmetni prostor ili stan nalaze.

Građani koji imaju bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi sa sklapanjem Sporazuma, mogu da se obrate „Infostanu“ preko e-mail adrese info@infostan.co.rs, i da očekuju odgovor u roku od 48 sati, kao i preko dežurnih telefona u svim radnim jedinicama ovog preduzeća.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.