Nastavlja se  akcija suzbijanja komaraca iz vazduha

Izvor: Studio B, 11.Avg.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se akcija suzbijanja komaraca iz vazduha

Tokom popodneva nastavlja se akcija suzbijanja komaraca iz vazduha.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine nastavlja juce zapocetu akciju suzbijanja odraslih formi komaraca. Nakon što su se vremenske prilike stabilizovale, akcija će biti organizovana na čitavoj teritoriji grada Beograda, danas i sutra.

Suzbijanja odraslih formi komaraca obavljaće se iz aviona. Sekretarijat za zaštitu životne sredine upozorava pčelare da preduzmu sve potrebne mere za zaštitu pčela.

 
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Avioni večeras prskaju komarce

Izvor: B92, 11.Avg.2014

Nadležni iz grada Beograda najavljuju da će danas i sledeća dva dana zaprašivati komarce na teritoriji Beograda...Vreme se stabilizovalo, nema kiše, pa će komarci moći da se suzbijaju zaprašivanjem iz aviona. Tokom vikenda komarci su na većem broju lokacija u Beogradu zaprašivani sa zemlje...Sekretarijat...

Nastavak na B92...

Konačno! Ponovo zaprašuju komarce u Beogradu

Izvor: Mondo, 11.Avg.2014

Posle obilnih kiša komaraca je nikad više, ali Beograđani će moći da odahnu jer od danas kreće akcija zaprašivanja...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda danas će u popodnevnim satima početi trodnevnu akciju suzbijanja odraslih formi komaraca...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.