Mali: Ugovor o Beogradu na vodi na sajtu Vlade Srbije

Izvor: Blic, 20.Sep.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Ugovor o Beogradu na vodi na sajtu Vlade Srbije

Ugovor o projektu Beograd na vodi biće objavljen danas na sajtu Vlade Srbije, saopštio je gradonačelnik Siniša Mali.

Kako je gradonačelnik rekao, stekli su se uslovi za njegovo objavljivanje nakon što je Beograd očistio prvi deo Savskog amfiteatra, a arapski investitor u četvrtak uplatio 20 miliona evra za realizaciju tog projekta.

Kamen temeljac, najavio je Mali na konferenciji za novinare, postaviće 27. septembra predsednik vlade Aleksandar Vučić i direktor IGL Hilsa Muhamed al Abar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BG na vodi: Konačno, ugovor u podne

Izvor: B92, 20.Sep.2015

Ugovor o projektu Beograd na vodi biće objavljen danas u podne na sajtu Vlade Srbije, saopštio je gradonačelnik Siniša Mali...Kako je gradonačelnik rekao, stekli su se uslovi za njegovo objavljivanje jer je postao pravosnažan, nakon što je Beograd završio raščišćavanje dela Savskog amfiteatra,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.