Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATAKLIZMA NA ZEMUNSKOM KEJU Pogledajte kako je led rušio i nosio sve pred sobom (VIDEO)

Polomljeni i isprevrtani čamci koji nestaju u reci slika su užasa koji je pre nedelju dana iza sebe ostavio led na Zemunskom keju, a od snimka koji su napravili radnici obližnjeg klub-restorana "Radecki" ledi se i krv u žilama.

Čamci do pola u vodi, koje led sve više okreće i vuče ka dnu Dunava, ili oni već nasukani na obalu koje led još više baca jedne na druge, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Upravo ovaj prizor zabeležili su radnici kluba koji se nalazi tik uz reku na Zemunskom keju.

Na snimku se vide i očajni vlasnici koji pokušavaju svoje čamce, ili ono što je od njih ostalo, da spasu iz ovog ledenog haosa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA DUNAVU! Led lomi i nosi sve pred sobom, potpuna kataklizma u Beogradu! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Jan.2017

Polomljene i isprevrtane čamce na dunavskom keju u Zemunu, usled ledenog talasa koji je zahvatio Srbiju, led je nosio sa sobom ostavljajući pustoš iza sebe, a jezivi snimak ovog događaja napravili su radnici restorana "Radecki"...Posledice ledenog talasa koji je zahvatio Srbiju najviše su se odrazile...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.