Još jedna ulica u Kumodražu uskoro će biti asfaltirana (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna ulica u Kumodražu uskoro će biti asfaltirana (FOTO)

Na inicijativu Mesne zajednice "Kumodraž", danas su počeli radovi na asfaltiranju Šljivarske ulice od broja 17 do 33, a na zahtev građana.

Foto: GO Voždovac

Obilazeći pripremne radove, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić razgovarao je sa građanima ove ulice, koji su iskazali zahvalnost Opštini jer je izašla u susret njihovom zahtevu.

On je rekao da je ovo samo jedna od ulica koja će se rekonstruisati u naselju Kumodraž u narednom periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Foto: GO Voždovac

- Nastavićemo da asfaltiramo nekategorisane puteve u dužini od 3 km na celom Voždovcu. Mi smo u svakodnevnoj komunikaciji sa našim građanima i činimo sve što je u našoj moći kako bi poboljšali kvalitet života na našoj opštini. Zahtevi Voždovčana idu preko mesnih zajednice i mi već sada prikupljamo predloge i sugestije za sledeću godinu. Odabir ulica vršimo u dogovoru sa građanima po prioritetima i u zavisnosti od broja porodica koje tu žive – objasnio je Savić okupljenim građanima.

Foto: GO Voždovac

Šljivarska ulica će narednih dana biti asfaltirana u dužini od 100 metara, a vrednost radova iznosi oko milion dinara.

U narednom periodu, prema planu asfaltiranja nekategorisanih puteva biće asfaltirano još nekoliko ulica u naselju Kumodraž (Topola kod br. 19, Đurđevdanska od br. 54 do 81 b, Božićna kod br. 35, Remetinska do broja 4 i Stepojevačka do br. 10).

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Delovi GO Medijana u novom ruhu

Izvor: Megafon.co, 05.Jul.2017

Ugrađeno je osam podzemnih kontejnera, od planiranih deset, saopštili su iz GO Medijana. Nove posude za odlaganje smeća dobile su Nišlije koje žive na Vizantijskom bulevaru i u Ulici Radoja Dakića.. U toku je postavljanje podzemnih kontejnera na uglu Jugbogdanove ulice i u ulicama Stojana Novakovića...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.