Delovi GO Medijana u novom ruhu

Izvor: Megafon.co, 05.Jul.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi GO Medijana u novom ruhu

Ugrađeno je osam podzemnih kontejnera, od planiranih deset, saopštili su iz GO Medijana. Nove posude za odlaganje smeća dobile su Nišlije koje žive na Vizantijskom bulevaru i u Ulici Radoja Dakića.
U toku je postavljanje podzemnih kontejnera na uglu Jugbogdanove ulice i u ulicama Stojana Novakovića i Rašićevoj. Novi kontejneri ugrađivaće se od septembra ove godine.
Na zahtev građana asfaltirana je i javna površina u Rentgenovoj ulici, prilaz ka Velikotrnavskoj, gde se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << vreme većih padavina skupljala kiša. Na taj način, građanima koji žive u ovom delu Niša, uređen je prilaz do stambenih zgrada.
Radovi se izvode na zahtev građana i skupština stanara, a gde je, uvidom u dokumentaciju i izlaskom na teren, utvrđeno da za to postoje uslovi, kažu u GO Medijana.
Uveliko traju građevinski radovi

 

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Još 8 podzemnih kontejnera postavljeno na teritoriji Medijane

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2017, 09:41

Stanovnici Vizantijskog bulevara i Ulice Radoja Dakića dobili su nove ukopane kontejnere, a iz Opštine Medijana najavljuju da će još 10 ovakvih posuda za odlaganje smeća biti postavljeno do septembra...U toku je, navode, postavljanje podzemnih kontejnera i na uglu Jug Bogdanove i u Ulici Stojana...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.