GUŽVE U BEOGRADU Izbegavajte tri mesta ovoga jutra

Izvor: Blic, 06.Maj.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE U BEOGRADU Izbegavajte tri mesta ovoga jutra

Gužve u saobraćaju ovoga jutra očekuju se na nekoliko poteza u gradu - zaobiđite Ulicu Jurija Gagarina, Autokomandu i Gazelu.

- Intenzitet saobraćaja je pojačan u Ulici Jurija Gagarina prema Blokovima, na mostu Gazela u pravcu prema Novom Beogradu i na Autokomandi prema Slaviji. U ostalim delovima grada nema gužvi - kažu teksisti Beogradskog taksija.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo, posle podne na širem području grada kratkotrajni pljuskovi. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna oko 21 stepen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLAPS U BEOGRADU ZBOG RADOVA: Vozači ova mesta danas svakako izbegavajte

Izvor: Kurir, 06.Maj.2016

...- Intenzitet saobraćaja je pojačan u Ulici Jurija Gagarina prema Blokovima, na mostu Gazela u pravcu prema Novom Beogradu i na Autokomandi prema Slaviji U ostalim delovima grada nema gužvi - kažu teksisti Beogradskog taksija..Zbog radova koje je juče počela da izvodi "Železnice Srbije" za saobraćaj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.