DOČEK NOVE GODINE: Od danas koncerti na Trgu otvorenog srca

Izvor: 24sata, 14.Dec.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEK NOVE GODINE: Od danas koncerti na Trgu otvorenog srca

Manifestacija beogradskog dočeka Nove 2015. godine počeće danas (14. decembar) u 16 časova na Trgu otvorenog srca (Trg Republike) programom Dečjeg kulturnog centra pod nazivom „Nova godina je tu!”.

U ovom posebnom muzičko-scenskom programu za najmlađe učestvovaće Minja Subota, Leontina Vukomanović i Tijana Dapčević uz horove Dečjeg kulturnog centra, i Čarolija, „Deca kompozitori” - učesnici festivala FEDEMUS, članovi vokalne grupe „Nađi svoju zvezdu” >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i baletskog studija Dečjeg kulturnog centra.

Jelka na Trgu republike | Foto: Beoinfo

U 17 časova će na simboličan način biti uključena dekorativna rasveta. Događaju će prisustvovati gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Uslediće nastup „Global vorming orkestra”, etno-haus muzičke atrakcije koja dobrim zvukom i ritmom „nosi noge i zagreva tela”. Orkestar je premijerno nastupio na najvećem trubačkom festivalu Guča i tom prilikom je oduševio publiku, a građani će čuti popularne numere kao što su „Opa, opa”, „Đurđevdan”, „Čoček čaj šukarije”, „Niška banja”, „Za Beograd”.

Događajem u nedelju započinju novogodišnji programi za decu na Trgu otvorenog srca, koji će se svakodnevno odvijati sve do 15. januara, a mališani će pratiti programe Dečjeg kulturnog centra, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, i moći će da učestvuju u muzičkim radionicama, maskenbalima i drugim aktivnostima.

Na Trgu Republike sutra počinje s radom i novogodišnji i božićni market koji će biti otvoren svakoga dana od 10 ujutru do 23 časa uveče.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasvetlela jelka na Trgu republike

Izvor: RTS, 14.Dec.2014

Dečjom predstavom i programom za najmlađe zvanično je počeo program Beogradskog dočeka Nove 2015. godine. Gradonačelnik Siniša Mali uključio je osvetljenje na velikoj novogodišnjoj jelki. ..Jelka, visoka 15 metara, ukrašena je simbolima Beograda, ali i sa ukrasima koji nose oznaku "Er Srbija"...

Nastavak na RTS...

PRAZNIČNO U BEOGRADU Nastupom dečijeg hora počeo da radi Trg otvorenog srca

Izvor: Blic, 14.Dec.2014

Manifestacija beogradskog dočeka Nove 2015. godine počela je danas na Trgu otvorenog srca (Trg Republike), programom Dečjeg kulturnog centra pod nazivom „Nova godina je tu!”. Novogodišnji programi za decu odvijaće se svakodnevno sve do 15. januara...Program pred oko 1.000 ljudi, pretežno mališana,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.