Uskoro radovi na Temerinskom putu

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro radovi na Temerinskom putu

Izgradnjom druge trake Temerinskog puta, na deonici od Savske ulice do navoza na petlju autoputa Subotica - Beograd, Zavod za izgradnju grada nastavlja intenzivna kapitalna ulaganja predviđena ovogodišnjim Programom uređivanja građevinskog zemljišta.

Očekuje se da radovi na Temerinskom putu počnu u novembru, a planirano proširenje obuhvata izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dve saobraćajne trake u dužini od oko 530 metara, širine 7 metara, koja će od postojećeg kolovoza biti razdvojena razdelnom trakom širine 4 metra. Pored toga, izvršiće se rehabilitacija postojeće saobraćajnice, a odvodnjavanje sa kolovoza biće putem slivnika, bočno postavljenih, uz ivicu kolovoza kao i gravitaciono preko bankine u otvorene kanale.

Proširenje dela Temerinskog puta i kompletiranje ove saobraćajnice u punom bulevarskom profilu omogućiće lakše i  bezbednije odvijanje saobraćaja i brže uključivanje velikog broja vozila na autoput.

- Realizacijom ove investicije zaokružuju se aktivnosti na uređivanju ulaznih pravaca u Novi Sad jer posle izgradnje kružne raskrsnice na Sentandrejskom putu na red je došao i Temerinski put - navodi Goran Višnjić, direktor Zavoda za izgradnju grada.

Višnjić dodaje da se saobraćajne gužve moraju regulisati još na ulazima u grad, zbog čega je sređivanje ulazno-izlaznih pravaca, jedan od prioriteta ZIG-a u ovoj godini.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Proširuje se Temerinski put

Izvor: Danas, 30.Sep.2014

Izgradnjom druge trake Temerinskog puta, na deonici od Savske ulice do navoza na petlju auto-puta Subotica - Beograd, javno preduzeće Zavod za izgradnju grada nastavlja intenzivna kapitalna ulaganja predviđena ovogodišnjim Programom uređivanja građevinskog zemljišta...„Realizacijom ove investicije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.