KOLONA NA RAKOVAČKOM PUTU Saobraćaj u pojedinim delovima grada usporen

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLONA NA RAKOVAČKOM PUTU Saobraćaj u pojedinim delovima grada usporen

Saobraćaj u Beogradu ovog jutra pojačan je na autoputu od Dušanovca ka Novom Beogradu, a kolona duga dva kilometra stvara se na Rakovačkom putu koji vodi ka Topčideru, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

- Proverili smo sa kolegama na terenu stanje ovoga jutra i kako oni kažu gužve ima na autoputu od Dušanovca do Novog Beograda, pa je samim tim veća gužva i kod Autokomande. Saobraćaj je nešto usporeniji u Kneza Miloša u oba pravca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i Takovska - rekao je Vlada Ivetić.

Dodao je da se gužva na Rakovačkom putu, najverovatnije, stvara usled usporenog saobraćaja u Kneza Miloša.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.249 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.025 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.