Richard Hammond poručio iz bolnice da je idiot

Izvor: AutoBlog, 12.Jun.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Richard Hammond poručio iz bolnice da je idiot

Mada je doživeo tešku nesreću kada je sleteo s puta za upravljačem električnog hipersportiste Rimac Concept_One, Richard Hammond se oseća dobro. Svojim fanovima javio se s Twitter profila putem videa koji je simbolično nazvao ‘I’m not dead.’.Fanovima, a pre svega porodici, izvinio se jer je ponovo ispao idiot. Naime, Richard Hammond je na snimanjima emisije Top Gear doživeo već nekoliko nesreća, pojedine su bile i pri brzinama većim od 300 km/h, dok je na snimanju emisije The Grand Tour već jednom pao s motocikla. Izvor: Autopress.hr...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

12.06.2017 ::: Richard Hammond se javio iz bolnice: Živ sam! (FOTO+VIDEO)

Izvor: AutoMagazin, 12.Jun.2017

Ceo automobilski svet bruji o saobraćajnom udesu koji je u Švajcarskoj preživeo jedan od moderatora slavne emisije Grand Tour. Pred nama je prvi video snimak teškog izletanja Richarda Hammonda u unikatnom automobilu Rimac Concept One..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.