Set Rogen mogući Stiv Vozniak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Set Rogen mogući Stiv Vozniak

Američki glumac Set Rogen najverovatnije će igrati koosnivača kompanije "Epl" Stiva Vozniaka u novom filmu o Stivu Džobsu, čija je režija poverena Britancu Deniju Bojlu.

Prema pisanju magazina "Variety", Rogen je u pregovorima za ulogu Vozniaka u filmu za koji je scenario napisao Aron Sorkin (Društvena mreža).

Američki list je ranije najavio da će bivši Betmen, Kristijan Bejl, glumiti slavnog biznismena koji je preminuo 2011. Međutim, kao ni Rogen, ni Bejl >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još uvek nije potpisao ugovor.

Informatički genije Stiv Vozniak je zajedno sa Džobsom osnovao Apple koji je napustio 1987.

Drugih informacija o budućem kastingu nema, ali "Variety" najavljuje da je Bojl već "bacio oko" na Džesiku Čestejn, zvezdu najnovije naučno-fantastične epopeje "Interstellar" Kristofera Nolana.

Za razliku od filma "Jobs" sa Eštonom Kučerom u naslovnoj roli, novi film od životu lidera Apple-a biće posvećen razvojnim etapama čuvene tehnološke kompanije, od predstavljanja Mac-a, preko NeXT-a do iPod-a.

U ostvarenju Džošue Majkla Sterna, Vozniaka je igrao Džoš Gad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Set Rogen mogući Stiv Vozniak

Izvor: Politika, 01.Nov.2014

LOS ANĐELES – Američki glumac Set Rogen najverovatnije će igrati koonivača kompanije „Epl” Stiva Vozniaka u novom filmu o Stivu Džobsu, čija je režija poverena Britancu Deniju Bojlu...Prema pisanju magazina „Variety”, Rogen je u pregovorima za ulogu Vozniaka u filmu za koji je scenario...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.