Kupuješ neki Apple proizvod - sad je vreme!

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupuješ neki Apple proizvod - sad je vreme!

iStyle Apple Premium Reseller prodavnica slavi rođendan i poklanja popuste i iznenađenja!

Jedna od najlepših i najvećih iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u ovom delu Evrope - iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u TC Ušće u Beogradu - 9. avgusta slavi drugi rođendan od velikog renoviranja 2012. godine.

Povezane vestiTest: MacBook Air, lagan i moćan

Pre dve godine ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prodavnica je dobila duplo veći prostor, koji je preuređen po najvišim Apple standardima. Prodavnica je od tada dobila novo ruho i postala omiljeno mesto za kupovinu Apple i povezanih proizvoda drugih proizvođača kod nas, kao i za sticanje novih znanja i veština u korišćenju gedžeta i računara pomenute kompanije. Kupci je prepoznaju kao mesto gde se mogu upoznati sa novim tehnologijama u veoma prijatnom okruženju.

Na dan rođendana iStyle Apple Premium Reseller prodavnica je spremila sjajne popuste za sve kupce, poklone za prvih 30 kupaca, kao i zanimljiva iznenađenja za posetioce.

Pratite nas i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.