Apple sprema NOVI LAPTOP koji će imati nešto što nema NIJEDAN drugi NA SVETU

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple sprema NOVI LAPTOP koji će imati nešto što nema NIJEDAN drugi NA SVETU

U poslednjem kvartalu ove godine kompanija Apple će najverovatnije predstaviti veći MacBook i dva MacBook Pro laptopa koji će doneti prilično zanimljive novitete.

Ako je verovati analitičaru Ming Či Kou iz KGI Securitiesa, Apple priprema "drastične promene" na novim modelima MacBook Pro laptopova.

Osim što će novi Pro računari, po uzoru na 12-inčni MacBook, biti tanji, lakši i imaće snažniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << hardver, oni bi trebalo da imaju i podršku za Touch ID, USB-C priključak i novi OLED ekran osetljiv na dodir koji će biti smešten iznad tastature i zameniće funkcionalne tastere koji se nalaze u vrhu tastature.

Foto: Tanjug/AP

Ove promene možemo očekivati na oba modela MacBooka Pro (13 i 15-inčnim modelima), a Apple će ih predstaviti tokom poslednjeg ovogodišnjeg kvartala kako bi se u prodaji našli taman pred božićne praznike.

(Telegraf.rs / Izvor: 9to5mac.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.