Apple kopira Samsung smartfon...

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple kopira Samsung smartfon...

Nekad je bilo obrnuto, pa je Apple „drvio“ o tome kako je vođa u domenu dizajna, a sad ovako nešto?

Upućeni izvori tvrde da će Apple za desetogodišnjicu iPhone uređaja predstaviti ni manje ni više, nego iPhone (možda osam, možda nekog drugog imena) sa dvostruko zakrivljenim ekranom, baš onakvim kakav ima Samsung Galaxy S6, Galaxy 7 ili Note serija.

Iznenađeni? Mi nismo, jer odavno je Apple počeo da „pozajmljuje“ mnoge funkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od Android, ali i Windows Phone konkurenata (i to vrlo providno)…

Spremni za redove?! Novi iPhone stiže 16. septembra!

iPhone 6S pobedio najjače Androide (sve do jednog)!

Kad malo bolje razmislimo, Apple je već s poslednje dve generacije telefona iskopirao Samsung strategiju predstavljanja dva premijum uređaja odjednom (Galaxy S6 i S6 edge naspram iPhone 6 i iPhone 6 Plus), pa što ne bi i ekrane.

Prema Nikkei izvoru iz Japana, Apple će tokom 2017. predstaviti tri nova iPhone uređaja, jedan s ekranom od 4.7 inča i dva od 5.5 inča, s tim da će jedan iPhone biti zakrivljenog ekrana s obe strane, što je sad slučaj sa Galaxy i Note Samsung serijom.

Takođe, Apple će preći na OLED ekrane, umesto LCD-a.

Ono što je bilo daleko, sad je očigledno blizu, okreće se kolo, pa je na red došla još jedna opcija koju će Apple da iskopira. I onda će nam opet „prodavati“ priču o svom „revolucionarnom, nikad viđenom“ dizajnu. OK, važi, ali sačekaćemo i taj momenat, da vidimo da li će se priča Nikkei izvora biti i potvrđena…

Čekamo vaše komentare i mišljenje ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu!
Pogledaj vesti o: Apple,   Samsung

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.