Vikend u Jagodini za 50 Apatinaca (FOTO)

Izvor: 025info.rs, 31.Jul.2014, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend u Jagodini za 50 Apatinaca (FOTO)

Opštinki odbor Jedinstvene Srbije Apatin organizovao je u periodu od 24. do 27. jula odlazak u Jagodinu. U gradu pod Ðurđevim brdom boravilo je 50 naših sugrađana, većinom mladih ljudi koji nisu politički aktivni.

Kako kažu članovi stranke, opštinski odbor je rešen da brine o mladima i na ovaj način im priušti jedan vid zabave, pa će tako sledeće godine biti organizovana još jedna poseta Jagodini. >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << U obilazak je bilo uključeno tri noćenja, besplatan smeštaj i hrana, ulaznice za Akva park, poseta muzeju voštanih figura, poseta zoološkom vrtu, prisustvo fudbalskoj utakmici FK Jagodina - FK Kluž i takozvana žurka iznenađenja na kojoj je pevala Svetlana Ceca Ražnatović.

Iz Jedinstvene Srbije poručuju da su utisci sjajni, kao i da se nadaju da će sledeće godine ekspedicija biti još brojnija.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.